Firma noastră comercializează Regulatoare inteligente pentru sisteme de instalații de încălzire, răcire, sisteme solare, ventilație, etc.. Deci, tot ce înseamnă Managementul instalațiilor din construcții.

Punem mult accent pe colaborare tehnică cu specialiștii din domeniu. Dorim să împărtășim experiența noastră de 23 de ani din lumea instalațiilor.

Motoul nostru este:

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile

Partenerii noștri

technische alternative
Sediu Technische Alternative RT GmbH

"De la înființarea Technische Alternative din 1989, am urmat ideea că utilizarea eficientă a energiei interacționează puternic cu protecția mediului și acțiunea socială.

De aici rezultă că utilizarea responsabilă a energiei și disponibilitatea acesteia este forța motrice pentru dezvoltarea unei societăți juste - iar utilizarea ei conștientă este înțeleasă ca bază principală pentru protecția mediului.

Prin urmare, este scopul nostru de a disemina ajutoarele tehnice sub formă de regulatoare electronice pentru a reduce consumul de energie și a îmbunătăți calitatea vieții - pentru o dezvoltare durabilă și orientată spre viitor.

Oferim constant clienților noștri un maxim de ajutor, în special sub forma unei politici de asistență și reparații atrăgătoare. Bazându-se pe această acțiune consistentă, orientarea către cerințele clienților și dezvoltarea continuă a politicii de calitate constituie piatra de temelie pentru succesul economic și social sigur.

În plus, ne-am angajat să respectăm toate standardele legale și alte cerințe care ni se aplică."

Kurt Fichtenbauer și Andreas Schneider

Director general, Technische Alternative RT GmbH