Despre noi

Creăm o viață mai bună împreună

AFLĂ MAI MULTE DESPRE NOI…

INTRO VIDEO

În anul 1997 am intrat pe piața românească, ca firmă importătoare de radiatoare LRW Dekatherm și armături Herz, amândouă fiind firme austriece.

În scurt timp de la înființarea firmei am decis să combinăm activitatea de comerț cu servicii de montaj, având dorința de a fructifica experianța dobândită în Austria. Cu suportul partenerilor din Austria am reușit să extindem activitatea noastră aproape în toate orașele din țară.

CU CE NE OCUPĂM

Montăm sisteme de încălzire, răcire, sisteme solare termice și fotovoltaice, indiferent de soluția adoptată. În funcție de dorința clientului oferim o gamă largă de servicii, indiferent de materialele folosite: Pex, PexAl cu fitinguri presate, PPR, cupru, țeavă de oțel de precizie cu fitinguri presate, țeavă de oțel sudată, etc.

Cu personal calificat asigurăm și automatizarea sistemelor montate, cablarea componentelor electrice. Automatizarea sistemelor le realizăm cu automatizarea liber programabilă TA UVR16x2. Programarea și suportul tehnic este asigurată de tehnicienii noștri.

În majoritatea cazurilor la proiectele executate de noi oferim și proiectare.

287k

Clienți mulțumiți

21

Ani experiență

6+

Angajați

200+

Proiecte realizate